A vibrátorokat senkinek nem kell bemutatni, hiszen a legismertebb szexuális segédeszközök egyike. Amiben viszont szélesítheted a tudásodat, az a vibrátorok fajtái. Mi négy alkategóriára osztottuk fel a repertoárt, hogy leegyszerűsítsük a választást.
– Klasszikus vibrátorok
– Mini vibrátorok és tojások
– Nonfiguratív vibrátorok
– Realisztikus vibrátorok

1–24 termék, összesen 88 db

Show sidebar

A-Toys Area

6 690 Ft

Rugalmas, kiváló minőségű anyagból készített, könnyen kezelhető, a sötétben világító nyomógombos, 10 rezgési funkcióval rendelkező, kétmotoros, a g-pont stimulálására is használható, csiklóizgatóval kiegészített vibrátor.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

A-Toys Kari

5 990 Ft

Kiváló minőségű anyagból készített, rugalmas testű, könnyen kezelhető, 10 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható, vízálló vibrátor.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tiszítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

A-Toys Nessy

6 690 Ft

Rugalmas, kiváló minőségű anyagból készített, 10 rezgési funkcióval rendelkező, kétmotoros, a g-pont stimulálására is használható, csiklóizgatóval kiegészített vibrátor.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Angels Star Dust 7.5 Chrome Jacket

11 990 Ft

2 sebességi fokozattal rendelkező csiklóizgatós vibrátor, mely egy belső tengely körül forog. A készülékben lévő gyöngyök a tengely körüli forgással megegyező irányban mozognak, így a hüvelyben lévő idegvégződéseket stimulálják.

B Yours Vibe 10 Blue

5 990 Ft

Állítható rezgéserősségű, erezett felszínű, vízálló vibrátor.

Basix Rubber Works 7.5 inch Vibrating Dong

10 990 Ft

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, herékkel ellátott, vibrátoros motorral rendelkező szexuális segédeszköz. A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.

Chester 8 inch Vibrator

10 690 Ft

3 rezgési funkcióval rendelkező, erezett felszínű, a g-pont stimulálására is használható vibrátor.