Mire is jó a csiklóizgató? A klitoriszvibrátorok segítségével könnyen elérhető a csiklóorgazmus akár többszörösen is. Ezt használva már hihetetlen orgazmusokat élhetsz át.  Az egyik legjobb termék, a Womanizer csiklóizgató, ami egyedi szívóhullámos technológiát alkalmaz. A hölgyek nagy többsége 60 másodpercen belül  átéli az orgazmus élményét. Többszöri használat után pedig elérhető a többszörös orgazmus is.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Show sidebar

Fantasy For Her Sensual Pump-Her

11 690 Ft

A Sensual Pump-Her vákuumszivattyút a női hüvely stimulálására tervezték. A hosszúkás, lekerekített csésze elfedi a vulvát, és ott alacsony nyomású területet hoz létre, amelynek következtében a vér az erogén zónákba áramlik, ezáltal az idegvégződések érzékenysége növekszik. A csészében rugalmas tüskék vannak, amelyek gyengéden masszírozzák a csiklót és a szeméremajkakat. A tetején lévő vibrátor bekapcsolásával rezgéssel is bővíthető az izgatás. A rugalmas pumpa nyomáscsökkentő szeleppel van ellátva.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Tárolás előtt hagyni kell teljesen megszáradni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Minu Black

21 190 Ft

10 rezgési funkcióval rendelkező, egyedi kialakítású, vízálló csiklóizgató.

Pretty Love Romance Magic Flute

14 790 Ft

Orvosi minőségű szilikonből készített, ergonómikus kialakítású, 12 szívó funkcióval rendelkező léghullámos csiklóizgató. Kényelmesen használható, könnyen kezelhetó.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.