Szilikonos síkosító legjobb tulajdonsága, hogy sokáig tart akár vizes közegben is. Nem szárad ki és nem válik ragacsossá. Anális szexhez a legjobb választás lehet.
Azonban figyelni kell, mert nem szabad használni szilikonos eszközökkel és óvszerekkel. Latex óvszerekkel biztonságosan használható.
Textíliákon foltot hagyhat, de szappanos vízzel lemosható.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Show sidebar

EROS Retro – Super Concentrated Bodyglide – 100ml

5 590 Ft

Szilikon bázisú síkosító gél, ami alkalmas óvszerekhez, szexuális kalandokhoz, serkentő masszírozáshoz, erotikus élvezetekhez a víz alatt. Rendkívül hosszantartó, síkos hatással. Antiallergén, nem szárítja a bőrt, selymes érzést eredményez. Szintelen, szagtalan és tartósítószer mentes. Összetevőket lásd a csomagoláson! Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Ha szembe kerül bő vízzel mossuk ki! Importálja és forgalmazza: Debra Net Kft. Tel.:+36 30/619-77-60 E-mail: info@debranet.com www.debranet.com.

Super Concentrated Bodyglide® Woman 50 ml

3 290 Ft

Kifejezetten az érzékeny és száraz bőrű nők számára készített termék, amely masszázsoknál használható. Dematológiailag tesztelt, tartosítószerektől mentes. Latex óvszerekkel együtt is használható.