Hogyan válassz síkosítót?
Vízbázisú mindennel használható, de gyorsan felszívódik, pótolni kell. De könnyen lemosható mindenről!
Szilikonbázisút, nem szabad szilikon termékekkel együtt használni (Latex óvszerrel szabad), de hosszan tart. Anális szexhez a legjobb.
Hibrid, kisebb választék, drágább,bármivel használható, foltot hagyhat!  A vízbázisú és a szilikonbázisú előnyeit és hátrányait is tartalmazza.

Mind a(z) 23 találat megjelenítve

Show sidebar

EROS Retro – Super Concentrated Bodyglide – 100ml

5 590 Ft

Szilikon bázisú síkosító gél, ami alkalmas óvszerekhez, szexuális kalandokhoz, serkentő masszírozáshoz, erotikus élvezetekhez a víz alatt. Rendkívül hosszantartó, síkos hatással. Antiallergén, nem szárítja a bőrt, selymes érzést eredményez. Szintelen, szagtalan és tartósítószer mentes. Összetevőket lásd a csomagoláson! Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Ha szembe kerül bő vízzel mossuk ki! Importálja és forgalmazza: Debra Net Kft. Tel.:+36 30/619-77-60 E-mail: info@debranet.com www.debranet.com.

freshFRUITS “Crazy Strawberry”, 150 ml

4 090 Ft

Fresh FRUITS “Crazy Strawberry”, 150 ml. Gyümölcs illatú vízbázisú síkosító gél. 100%-ban óvszerbarát.Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális PH értékkel). Alkalmazható szexuális együttlét alkalmával. Szexuális segédeszközökhöz és óvszerrel is használható. Lemosható, zsírmentes.

Strawberry Power Fruit 125 ml

4 290 Ft

Bőrgyógyászatilag tesztelt, hosszan tartó, kiváló minőségű termék, eper illattal és aromával. Latex óvszerekkel együtt is használható.

Super Concentrated Bodyglide® Woman 50 ml

3 290 Ft

Kifejezetten az érzékeny és száraz bőrű nők számára készített termék, amely masszázsoknál használható. Dematológiailag tesztelt, tartosítószerektől mentes. Latex óvszerekkel együtt is használható.