Szállítási és fizetési feltételek

Az alábbi módon kérheted a kiszállítást:

GLS Futárszolgálat – A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A házhozszállítás díja Magyarországon egységesen: 1999 Ft

De a kiszállítás díja 15 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. A rendelésed a rendelést követő 2 – 3 munkanapon belül kerül a futárszolgálatnak átadásra, amennyiben a termék készleten van. Kérjük vedd figyelembe, hogy átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után kerül a futárszolgálatnak átadásra a csomagod.  Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a további egyeztetés érdekében.

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget tüntess fel kiszállítási címként. Amennyiben a GLS az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja logisztikai partnerünkhöz. Fontos, hogy a kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizd és ha minden rendben van, az átvételi elismervényt írd alá. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni. 

GLS ügyfélszolgálat elérhetősége:
Munkanapokon: 8.00-18.00 

Telefon: (+36 29) 88 66 70, (+36 20) 890-0660
E-mail: info@gls-hungary.com

Mire hivatkozz, amikor a GLS ügyfélszolgálatával beszélsz?
 1. Csomagszámod és a Neved

Jelenleg az alábbi fizetési módokat választhatod webáruházunkban:

  • Átutalás
  • Utánvét
  1. Átutalás

A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt, a rendelés leadását követően átutalással is kifizetheted. Kérésedre az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesd fel a rendelés azonosítóját.

Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

Számlatulajdonos: Jó-Ba Trans Bt.

Pénzintézet: CIB Bank Zrt.

Számlaszám: 10700402-46692801-51100005
Nemzetközi Számlaszám: HU8110 – 10700402-46692801-51100005

 SWIFT/BIC kód: CIBHHUHB

Azokat a megrendeléseket, amelyek ellenértékét 5 napon belül nem teljesítik, rendszerünk automatikusan törli.

2. Utánvét

 Az utánvéttel történő fizetés választásánál a szállítást végző futárnak kell kiegyenlíteni (készpénzben vagy kártyával) az áru ellenértékét a megrendelésed átvételével egyidejűleg.

A vásárláskor vedd figyelembe, hogy a webshopon keresztül jelenleg csak magyarországi címre áll módunkban csomagot kézbesíteni. A külföldi vásárlásokat egyedi rendelésként tudjuk megoldani jelenleg.

Ha külföldre szeretnéd kérni a csomagot, akkor kérlek hívj vagy küldj egy e-mailt és megnézzük, hogy az adott országba mennyiért tudjuk elküldeni a csomagot.