Rólunk

Legallover Online Szexshop

Webshop nyitási ötletünk 2020-as év elején jött. Ezután nem is haboztunk hanem megalapítottuk az Webshopunkat, mi mást mint az online Sexshopot. Nyitott, Merész, Kíváncsi, Kalandvágyó, Próbálgató egyedülállók és párok is megtalálhatják online boltunkban amire rákívánnak. A LEGALLOVER.HU sokszínű termékekkel próbálja teljesen kieléggíteni a keresők igényeit. Csak raktáron lévő termékek találhatók a honlapon!

A Blogon folyamatosan frissülnek a termékleírások, így remélhetőleg könnyebb lesz eligazodni a rengeteg lehetőség közül. Ha pedig nem találod meg, ami a legjobb lenne, csak küldj üzenetet (természetesen név nélkül) és segítünk megtalálni a legjobb terméket.

Terveik

Romantika egy olyan oldalát bemutatni, amely nem helyettesítő termékeket próbál kínálni, hanem kiegészítő, vágyfokozó, izgató és izgalmas eszközöket kínál.  Ezek a termékek a normális szexuális élet részei lehetnek.  Erre fogadunk mi is és ezért fogunk igazi termékteszteket írni a kipróbált dolgokról.

Diszkréció az alapja mindennek! 

Ha nem akarod, hogy lássák, hogy a belvárosban te a sexshopban nézelődsz, akkor marad az online rendelés. Sem a cég nevéből, sem a csomagolásból, sem a címzésből nem lehet rájönni, hogy te mit is rendeltél. Nagy hangsúlyt fektetünk az anonimitásra és a diszkrécióra!

Ha kérdés merül fel benned, akkor keress bátran bármelyik elérhetőségünkön és segítünk amint tudunk.

Csak raktáron lévő termékek, gyors kiszállítással és teljes diszkrécióval.

Szállítási feltételek

Szállítási partnerünk: GLS az ország egész területére 2 munkanapon belül kiszállítja bármelyik terméket.

Diszkréció

Semleges feladó nevében küldjük a csomagot, hagyományos dobozban. Banki átutalás esetén is a Jó-Ba Trans Bt.-nek fog utalni, ami alapján szintén nem ráutaló.

Ingyenes kiszállítás

Magyarország területére 2 napos szállítással, akár  holnap vagy holnaputána átveheted a csomagodat.  15.000 Ft felett pedig ingyen házhoz visszük.

Óriási Raktárkészlet

Csak raktáron lévő termékekkel dolgozunk, így nem kell előrendelni, sem várni a termékekre.