Egyéb

Csiklóizgató 2021 anyák napi ajándéknak?

Mint mindig, most is kezdjük az elején. Mi is az a csiklóizgató? Kamunyaló masina? Orális műszer? Elemes gyönyör? Forgó nyelves propelleres fagyi alakú hajtány? És mindez Anyák napjára?

Május első vasárnapja közeledik, gondolkozol, hogy mi legyen idén. Elmész a gyerekkel megvenni a bon-bon virágcsokor szetteteket. Egyik körben a nagymamáknak, aztán hazafel meg a gyerek kezébe nyomod, hogy a kis feleségednek is vigyenek a gyerekek, ne csak az ovis rajz legyen az idei ajándék. Aztán elgondolkozol egy pillanatra, hogy B*SZKI. Tavaly is ez volt a menü. Dobjuk fel anyukát valamivel idén.

Délelőtt a gyerekek átadják az ajádékot és a virágot, de is adsz egy külön tulipánt, mert ugye gavallér vagy és rákacsintasz közben. Te már tudod, hogy este a párna alatt ott fogja várni az új léghullámos csiklóizgató csoda masina. Tudjuk az aranyszabályt, miszerint ahol nyalás van, ott szopás is lesz. Ez a kamu nyaloda kérem szépen!

De tudom, hogy itt ülsz a honlap előtt, pörgeted fel, le, lapozol, rászűrsz, újra lapozol, abban a színben ilyen van, de az már akkus, az elemesnek meg több a funkciója, de kisebb. Aztán rájössz, hogy van amelyik csiklóizgató és vibárot is egyben. Teljes káosz utólér. Mielőtt megtalálod az optimális kisgépet itt egy segítség.
Az léghullámos az újhullámos, vagyis annyira nem is új dolog ez a csiklóizgató, inkább csak most ért el mindenkihez. Semmiről sem maradtál le.

Satisfyer már évek óta készít, jobbnál jobb termékeket és ők is beleálltak a léghullámos csiklóizgató gyártásba. Van kis utazós, nagyobb, dual funkciós, ami még vibrál is a léghullám mellett, van pro verzió. Itt egy táblázat, ami segít az eligazodásban.

Alapból mind vízálló teljesen, ez azért elég nagy előny tud lenni, mert fürdőkádban a léghullámos egyből vízhullámos lesz.
Cserélhető fejek vagy harangok – ki hogy mondja – ez szinte mindre vonatkozik, kivéve a Pro 3 és a Luxury.
Rezgés mint másodlagos funkció, ami lehetővé teszi, hogy akár hagyományos vibrátornak is használd a csiklóizgatáson felül.
G-Pont stimuláció, csak a vibrátor kialakítása miatt teszi lehetővé. L alakú a kialakítása, így nem kell csukló akrobatának lenni.
Akkumulátoros kialakítás. Itt kérem szépen az elemes jó lehet, azoknak akik mindig fel vannak készülve minden eshetőségre és két duracell mindig van az éjjeliszekrény fiókjában. A többiek válasszák az akkus kivitelt és este lefekvés előtt amikor felteszik a telefont tölteni, tegyél fel a saját kis léghullámos csiklóizgatós vibrátorukat is.

Szóval a táblázat alapján ha nem tudsz választani, akkor olvasd át a tematikus ajánló sorozatot.

Satisfyer One Night Stand – Olcsó, de olyan Tinderes (egy estét bír csak)

Satisfyer 1 Next Gen – Itt már ismétlődő élmények sorakoznak.

Satisfyer 2 Next – Elemes, csak szívogat, de nem rezeg.

Satisfyer Pro 2 – Akkus töltős, rezeg is. Belépő játék.

Satisfyer Pro 2 Next – Csak szívogat, de azt profin. Tartalék elem legyen!

Satisfyer Pro 3 + Itt keződik a dual funkció gyönyöre.

Satisfyer Pro 4 – Eddig összes funkció, plusz még G-Pont izgatást is tud.

Satisfyer Pro Traveler – Ezt hozhatod viheted bárhova a kis retikülben.

Satisfyer Pro Plus – Szívogat és a G-ponthoz is odaérsz, dupla gyönyör.

Satisfyer Pro G-Spot G-Pontos mechanikai csodamasina.

Satisfyer Pro Delux – Minimál funkció, minimál delux.

Satisfyer Pro Penguin next – Pingvin jelmezbe töltözetett gyönyör.

Satisfyer Luxury High Fashion – Luxi és divat egyben. Mi kell még?

Satisfyer Luxury – Valódi bőr hatású, luxi életérzés. Ettől nincs jobb.

Ezek alapján ha nem tudod kiválasztani, hogy melyik kell neked, akkor csörögj ide és tartunk egy anonim diskurzust és elmondom a tuti befutót.

Szóval kiválasztottuk, öröm boldogság. Megrendeled a munkahelyre, úgysem lesz a dobozra írva, hogy honnan jön és a munkatársan sem jönnek rá. Egyhamar hazaérsz, de el ne felejtsd kinyitni az új szerzemény dobozát, mosd meg elsőnek a kis szerszámot és tedd fel tölteni valami eldugott helyen, nehogy idő előtt lebukj. Utána már csak egy dolgod van, mégpedig becsempészni a párnája alá!

Egy dolgot emelnék ki, hogy azért amikor látod a partnered pillanatok alatt elélvezni, ne törjön össze benned egy világ, hogy neked ugyanezért az élményért súlyos, izzadós perceket órákat kell dolgozni. Ne félj, bármilyen jó ez, bármilyen függőséget okoz, mégsem olyan mint amit te tudsz nyújtani. Kiegészítő lesz és nem helyettesítő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.