Egyéb

Péniszgyűrű, avagy az impotencia vakcinája

A cím az hamis barát, mert ugye tudjuk, hogy döglött kígyónak nem kell karám 🙂

Szóval, kinek kellhet egy péniszgyűrű? Vagy inkább kinek nem? Mire is jó ez? Vagy inkább mire ne használd? Hogyan használd?

Kezdjük az elején. Anatómiát mindenki tanult, de kevesen is tudják. Lényeg, hogy a szíved az artérián keresztül bepumpálja a vért a péniszbe, vénán visszaáramlik, így létrejön egy egészséges véráramlás. A péniszgyűrű felhelyezésével leszűkítjük, vagy esetleg teljesen el is zárjuk a visszaáramló vér útját, így hát a vér teljesen megduzzasztja a péniszt alkotó barlangos testeket. A hímvessző megdagad, megduzzad, megnő, megfeszül, pajkosodik, erősödik, szinte a partneredre kacsint. A partnere ilyet még nem láttott, hogy mennyire meg tud változni.

Ekkor aztán ne habozzatok, bele kell csapni a lecsóba mihamarabb, mert azért valljuk be, hogy kiskorunban amikor madzagot tekerünk az ujjunkra az elején vicces volt, de amikor már kékült, akkor mindenki letekerte azonnal és mozgatta, hogy életre keljen. Már most kékülő műszerrel pedig nem biztos, hogy sokáig fog tartani az élvezet.

A méretválasztás fontos, mert te sem veszel fel olyan gatyát, ami mindent elszorít. Egyik hajnali erős merevedés esetén leszaladsz a műhelybe és megméred az átmérőjét tolómérővel, de minden irányból!!! Ha nincs, akkor rátekersz valamit (cipőfűző) körbe és megsaccolod. A kapott mérete elosztod 3,14-gyel és megvan az átmérő. Kezdők levonnak belőle 3-4mm-t, haladók 5-6mm-t és meg is van a méreted.

Próbakört inkább egyedül 🙂 A bénázást senki sem nézi jó szemmel, de óvatosan, mert ha már a porcosodott állapotban veszed fel, akkor pillanatok alatt lesz hatása és már rohansz is ki a párodhoz a konyhába és mutogatod a pajszert, hogy “Eeeeeeezt figyi anyukám” 🙂 Akkor meg már nincs visszaút. Amire figyelj nagyon, hogy ez azért megterheli a szívedet és a hímvessző ereit. Az elején csak 5-10 percig használd, utána majd lehet növelni az használati időt akár 20 percig.

Termékjavaslatok.
Kezdők mindenképpen a hagyományos gumis kialakítást válasszák. Ebben a Renegade 3db-os szettben például rögtön 3 méret van, szóval tuti megtalálod magadnak a megfelelőt és nem is nagy befektetés.

Ha haladó férfitársak, akik még valami pluszt keresnek ebben a témában, kicsit kiegészítik a költségkeretet, akkor itt van a Piros vibrációs kialakítású péniszgyűrű, ami mégnagyobb izgalmat biztosít partnerüknek is. Ebben az elemeket angyaloknak fogjátok szólítani.

Pro felhasználók, illetve akik “nagyba vannak”. Nekik itt a péniszgyűrűk Rolls-Royce-a, a TOR II – Lila színben. Kifinomult, rezeg, zizeg, simogat, tapint, érint. Ez konkrétan befektetés, ami biztosan hoz már az első alkalommal is.

Bátor, kamikaze, veszélyesen élő férfiaknak pedig itt van egy csomag 2db fém péniszgyűrűvel. Ez stabil, vagány, csillog, tart, de ha nem veszed le időben, akkor ciki azt hallani, hogy a tűzoltók hozzák a kisflexet és leköszörülik…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.