Egyéb

Bemutatkozás

Webshop nyitási ötletünk 2020-as év elején jött. Ezután nem is haboztunk, hanem megalapítottuk a Webshopunkat, mi mást mint az online Sexshopot. Nyitott, Merész, Kíváncsi, Kalandvágyó, Próbálgató egyedülállók és párok is megtalálhatják online boltunkban amire rákívánnak. A LEGALLOVER.HU sokszínű termékekkel próbálja teljesen kielégíteni a keresők igényeit. Csak raktáron lévő termékek találhatók a honlapon!

A Blogon folyamatosan frissülnek a termékleírások, így remélhetőleg könnyebb lesz eligazodni a rengeteg lehetőség közül. Ha pedig nem találod meg, ami a legjobb lenne, csak küldj üzenetet (természetesen név nélkül) és segítünk megtalálni a legjobb terméket.

Terveink

Romantika egy olyan oldalát bemutatni, amely nem helyettesítő termékeket próbál kínálni, hanem kiegészítő, vágyfokozó, izgató és izgalmas eszközöket kínál.  Ezek a termékek a normális szexuális élet részei lehetnek.  Erre fogadunk mi is és ezért fogunk igazi termékteszteket írni a kipróbált dolgokról.

Diszkréció az alapja mindennek! 

Ha nem akarod, hogy lássák, hogy a belvárosban te a sexshopban nézelődsz, akkor marad az online rendelés. Sem a cég nevéből, sem a csomagolásból, sem a címzésből nem lehet rájönni, hogy te mit is rendeltél. Nagy hangsúlyt fektetünk az anonimitásra és a diszkrécióra!

Ha kérdés merül fel benned, akkor keress bátran bármelyik elérhetőségünkön és segítünk amint tudunk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.